Het logo van de website: een gestyleerde boom met twee hartjes tussen de takken
Pauline de Vries

Omdat het mijn missie is, om zoveel mogelijk moeders te helpen en te inspireren om relaxed op te voeden, geef ik regelmatig een gratis webinar. Relaxed opvoeden is voor mij opvoeden met zelfvertrouwen, energie, plezier en voldoende tijd voor jezelf.

Een webinar kun je zien als een soort online workshop. In de webinars geef ik je tips en inspiratie waarmee je zelf direct aan de slag kunt gaan. Daarnaast vertel ik je over de cursussen en de coaching die ik je bied, als je ervoor kiest om te investeren in jezelf en je graag verder met mij aan de slag wilt gaan.

Tijdens het webinar kun je mij zien, maar ik kan jou niet zien en ook de andere deelnemers blijven voor jou verborgen. Je kunt dus lekker in je joggingbroek en met een kopje thee op de bank blijven liggen tijdens het webinar.

Wel vind ik het heel fijn als iedereen actief meedoet. Tijdens het webinar stel ik je vragen en geef ik je korte opdrachten, zodat je meteen actief betrokken bent. Je kunt jouw antwoorden geven via de anonieme chat. Daar kun je ook vragen stellen en je persoonlijke situatie aan mij voorleggen, zonder dat iemand anders het kan lezen.

Ik raad je aan om tijdens het webinar pen en papier bij de hand te houden, zodat je de vragen en inzichten kunt noteren, waar je later verder mee aan de slag wilt gaan.

Lukt het je niet om live aanwezig te zijn bij het webinar, maar denk je wel dat het echt iets voor jou is? Meld je dan gewoon aan voor het webinar. Iedereen ontvangt na afloop een opname die je drie dagen terug kunt kijken. Uiteraard kun je dan geen vragen meer stellen of antwoorden in de chat, maar je mag me altijd vragen stellen en je antwoorden delen via de mail of de contactpagina op deze site.

Je kunt de webinars volgen op je telefoon, pc, laptop of tablet met internet. Je hebt er geen speciale software voor nodig. Aanmelden kan eenvoudig door je voornaam en mailadres in te vullen. Daarna ontvang je automatisch de link en vlak van tevoren nog een reminder in je mailbox. Controleer je spamfolder, als je de link niet in je inbox gekregen hebt. Deze link kun je ook gebruiken om het webinar later (nog eens) terug te kijken.

Heb je nog vragen over het webinar? Stuur me dan even een berichtje via de contactpagina.

Het volgende webinar is nog niet ingepland, als je met mijn nieuwsbrief op de hoogte gehouden wilt worden, vul dan hier je gegevens in:
Tekening van een plantje in een potTekening van een plantje in een potTekening van een plantje in een potTekening van een plantje in een potTekening van een plantje in een pot