Pauline de Vries

Natuurlijk sta je altijd klaar voor je kinderen. Je verzorgt ze, brengt en haalt ze en helpt ze overal bij. Naast de kinderen, je werk, huishouden en alle andere activiteiten is het soms lastig om jezelf ook af en toe op nummer 1 te zetten.

Ik dit e-book laat ik je zien hoe het komt dat je het gevoel hebt ‘altijd aan te staan’. Ik geef je waardevolle tips om meer tijd voor jezelf vrij te maken en dan ook echt van die tijd te genieten.

Vul hieronder je naam en mailadres in, dan ontvang je het e-book “Mama staat even uit.” vandaag nog gratis in je mailbox. Daarna krijg je af en toe een mail van mij, waarin ik je nog meer tips en inspiratie geef. Voor deze inspratiemails kun je je eenvoudig weer uitschrijven.

Veel plezier met “Mama staat even uit”!

Als moeder kan het je soms even teveel worden. De hele dag ben je aan het rennen en het vliegen, je zorgt dat het goed gaat met iedereen om je heen. En daardoor vergeet je soms om tijd vrij te maken voor jezelf.

Vind jij het niet zo makkelijk om wat me-time te creëren?

Dan heb ik een leuk cadeautje voor je!

Ik geef je een gratis e-book met 10 tips waarmee je gegarandeerd meer tijd voor jezelf krijgt. Tenminste, als je een of meer van de tips ook echt gaat uitproberen!

Vul hieronder je naam en mailadres in, dan ontvang je het gratis e-book meteen in je mailbox. Daarna krijg je af en toe een mail van mij met nog meer tips en inspiratie. Voor deze inspiratiemails kun je je eenvoudig weer uitschrijven.

Als moeder loop ik regelmatig in de valkuil dat ik geen tijd neem om te doen wat voor mij belangrijk is. Toen ik het boekje van Pauline de Vries “Meer tijd voor jezelf” voorbij zag komen, heb ik het meteen aangevraagd.

Ik hoopte stiekem dat het geen dik boekwerk zou zijn, want ik heb al weinig tijd. Maar toen ik het e-book begon te lezen kon ik niet meer stoppen. De 10 tips die je krijgt aangeboden staan kort, duidelijk & herkenbaar omschreven. Het lezen van het e-book kostte mij nauwelijks tijd. En de tips zijn zo eenvoudig dat je ze meteen kunt toepassen. Ik dacht soms letterlijk “Dat ik daar zelf niet eerder aan heb gedacht!”

De door Pauline in het e-book aangeboden oplossing voor boodschappen doen, heb ik meteen toegepast in mijn leven. En voilà de eerste me-time die ik zo hard nodig heb, werd snel en makkelijke gecreëerd!

Ik raad dit e-book aan voor iedere moeder die denkt dat ze geen tijd heeft om een e-book te lezen!

— Lydia

Ik vind het e-book echt een handig naslagwerk met tips voor als ik het zelf ook even niet meer weet. Sommige dingen pas ik al toe, bijvoorbeeld dat speelafspraakjes na schooltijd niet altijd maar bij ons thuis plaats vinden. Een deel van tip 7 is vanaf deze maand voor mij van toepassing: ik werk minder uren in loondienst zodat ik wat meer tijd heb voor mijn eigen bedrijf. Hierdoor ben ik soms vrij als de kinderen naar de bso gaan.

Ik kan die dag vol plannen met werken aan mijn eigen bedrijf, maar ook zeker afwisselen met ochtendjes of middagen me-time. Iets wat ik zeker ga doen!

Er staan ook dingen in waar ik zelf nooit aan had gedacht, zoals tip 8. Tip 10 ga ik gelijk toepassen! Ik ga te vaak nog te laat naar bed en dat werkt de volgende dag niet in mijn voordeel.

Ik kan het echt elke ouder aanraden dit e-book te downloaden omdat de tips laagdrempelig zijn en makkelijk/snel toepasbaar.

— Erica

Na het lezen van het e-book heb ik de tips ter harte genomen en neem ik meer tijd voor mezelf.

Ik ga ook eerder naar bed in de avonden om te zorgen dat ik uitgeruster ben en me fitter voel, wat een fijne uitwerking heeft op de kinderen.

Ook geef ik eerder mijn grens aan nu, nee is nee.

Bouke.