Pauline de Vries

Time 4 me! Creëer makkelijk meer tijd voor jezelf.

Ben jij moeder en heb je vaak een vol hoofd? Het gevoel dat je te weinig toekomt aan jezelf? Voel je je soms overvraagd en zou je graag wat meer willen ontspannen?

In dit digitale tijdschrift lees je tips die je direct toe kunt passen, inspirerende verhalen en ervaringen van andere moeders. Door de tips toe te passen, kun je vandaag nog een momentje voor jezelf vrijmaken.

Tijd voor jezelf vrijmaken is ontzettend belangrijk. Door “me-time” te creëren, kun je op tijd opladen en dat maakt je weer een betere moeder. Het zorgt er ook voor dat je meer energie krijgt om de dingen te doen die belangrijk zijn voor jou. In het magazine leg ik je precies uit hoe dat werkt en welke stappen jij kunt zetten.

Vul hieronder je naam en mailadres in, dan ontvang je het magazine “Time 4 me!” vandaag nog gratis in je mailbox. Daarna krijg je af en toe een mail van mij, waarin ik je nog meer tips en inspiratie geef. Voor deze inspiratiemails kun je je eenvoudig weer uitschrijven.

Let op: mails kunnen in je spambox verdwijnen, houd deze dus ook goed in de gaten.

Veel plezier met “Time 4 me! Het magazine voor moeders, die makkelijk meer tijd voor zichzelf willen creëren!”


Los van het feit dat Time 4 me echt een heel leuk tijdschrift is, staat het vol nuttige inzichten en tips. De grootste eye-opener voor mij was de omschrijving van de rol van manager van het gezin! Letterlijk dat is het waardoor ik me vaak zo moe voel; een hoofd dat daardoor altijd aanstaat.

De tips die in het tijdschrift staan zijn ontzettend praktisch en direct toepasbaar. De juiste snaar wordt geraakt met het leren wat meer los te laten & ook eens wat milder en liever voor jezelf te zijn.
Zoals Pauline het zo mooi omschrijft: “Meer liefde voor jezelf betekent niet dat er daardoor minder liefde voor het gezin is. Het creëert alleen maar meer liefde.” Terwijl ik zat te lezen raakte ik echt ontroerd.

En die free printable uit het tijdschrift? Die hangt vanaf nu op mijn koelkast!

Groetjes, Lydia

Dit magazine is een mooie mix van tips (veel weet je wel, maar toepassen is volgende stap!), achtergrond informatie maar ook sommige quotes waren best een eyeopener. Het besef dat ik wel wat minder de gezinsmanager mag zijn. De printable hangt daarom in de woonkamer op de muur 😃

Tanja Eigenhuis

Eindelijk de tijd genomen om je magazine te lezen.
De zin, die mij enorm aansprak is: Bedenk goed waar jij je tijd wel aan wil besteden. Dat vat eigenlijk alles samen.
Daar ga ik mee aan de slag.

Heleanne ten Berg

In het magazine staan fijne tips en ervaringen van anderen. Dit zet me wel aan het denken hoe ik zelf tijd voor mijzelf vrij maak. Ik kan dit magazine aan andere moeders aanraden, omdat er goede praktische tips in staan die meteen toepasbaar zijn, en eigenlijk alles herkenbaar is voor mij als moeder.

De meest waardevolle tip in het magazine vind ik de uitleg dat ik als moeder de manager ben van het gezin, en daarom zo moe ben. Mijn hoofd is de hele dag alles aan het regelen, niet gek dat ik vaak liever wil slapen dan bruisend van de energie gezellig spelletjes wil doen met de kinderen. Met de beschreven tips ga ik dit direct anders aanpakken!

Time 4 me is een heel compleet magazine voor moeders die op standje overleven staan. De belangrijkste valkuilen rondom kinderen, huishouden en me-time komen aan bod, met daarbij direct praktische tips om het anders aan te pakken. Heel waardevol!

Lisa

Als moeder loop ik regelmatig in de valkuil dat ik geen tijd neem om te doen wat voor mij belangrijk is. Toen ik het boekje van Pauline de Vries voorbij zag komen, heb ik het meteen aangevraagd. Ik hoopte stiekem dat het geen dik boekwerk zou zijn, want ik heb al weinig tijd. Maar toen ik het magazine begon te lezen kon ik niet meer stoppen. De tips die je krijgt aangeboden staan kort, duidelijk & herkenbaar omschreven. Het lezen van het magazine kostte mij nauwelijks tijd. En de tips zijn zo eenvoudig dat je ze meteen kunt toepassen. Ik dacht soms letterlijk “Dat ik daar zelf niet eerder aan heb gedacht!”

De door Pauline in het e-book aangeboden oplossing voor boodschappen doen, heb ik meteen toegepast in mijn leven. En voilà de eerste me-time die ik zo hard nodig heb, werd snel en makkelijk gecreëerd! Ik raad dit e-book aan voor iedere moeder die denkt dat ze geen tijd heeft om een e-book te lezen!

Ik laat mezelf lekker ingeschreven staan op je inspiratiemails.

Groetjes, Lydia.

Ik vind het magazine echt een handig naslagwerk met tips voor als ik het zelf ook even niet meer weet. Sommige dingen pas ik al toe, bijvoorbeeld dat speelafspraakjes na schooltijd niet altijd maar bij ons thuis plaats vinden. Ik kan het echt elke ouder aanraden dit e-book te downloaden, omdat de tips laagdrempelig zijn en makkelijk/snel toepasbaar.

Groet, Erica.

Na het lezen van het magazine heb ik de tips ter harte genomen en neem ik meer tijd voor mezelf.

Ik ga ook eerder naar bed in de avonden om te zorgen dat ik uitgeruster ben en me fitter voel, wat een fijne uitwerking heeft op de kinderen. Ook geef ik eerder mijn grens aan nu, nee is nee.

Bouke.