Pauline de Vries

Aanbieding! Met meer tijd voor jezelf start je nu met 30% korting!

Het is niet waar!

Toen mijn kinderen klein waren dacht ik dat je alleen een goede moeder zou zijn, als je je kinderen altijd op de eerste plaats zet. Nu weet ik dat dat niet waar is. Juist door ook aan jezelf te blijven werken, te investeren in je persoonlijke groei, door tijd te nemen voor jezelf en dingen te doen waar jij energie van krijgt, word je een betere moeder. Zet jezelf naast je kinderen, samen op de eerste plaats.
Tijd voor jezelf nemen is niet egoïstisch!

Ja, ik wil meer tijd voor mezelf

Schema met negatieve spiraal bij een gebrek aan tijd voor jezelf:
Weinig tijd voor jezelf, een vol hoofd, gebrek aan energie en zelfvertrouwen, moeite om grenzen aan te geven, strijd en stress, overlevingsstand.

Ben jij moeder en heb je weinig tijd voor jezelf? Of heb je af en toe wel tijd voor jezelf, maar vul je die tijd met klusjes doen of scrollen op je telefoon?

Zou je graag meer tijd voor jezelf willen en daar dan ook echt van genieten en opladen? Dan zit je hier op de goede plek.

Ik ben Pauline de Vries (pedagoog MSc, coach voor moeders en zelf ook moeder) en ik help moeders om op een eenvoudige manier meer tijd voor zichzelf vrij te maken. Daardoor krijg je niet alleen meer tijd om te doen wat jij leuk vindt, maar ook meer energie en plezier. En dat maakt je uiteindelijk een betere moeder.

Ja, ik wil meer tijd voor mezelf

Herken jij jezelf in een of meer van de volgende uitspraken?

“Ik heb zelden een moment voor mezelf.”

“Het altijd maar ‘aan’ staan vind ik niet eenvoudig.”

“Ik heb het gevoel dat ik zelf al tien jaar op pauze sta.”

“Ik vind het lastig om een evenwicht tussen moeder zijn en mijn carrière te vinden.”

“Ik voel me vaak overvraagd.”

“Als ik zelf moe ben, dan loopt het niet. Ik geef ze dan ook minder (leuke) aandacht.”

“Ik heb te weinig tijd om met vriendinnen af te spreken en te doen wat ik leuk vind.”

Deze uitspraken zijn gedaan door verschillende moeders die ik gesproken heb. Je bent dus echt niet de enige die af en toe worstelt om tijd voor zichzelf vrij te maken. Deze moeders hebben ervoor gekozen om met mij in gesprek te gaan en ik heb ze geholpen om eenvoudig meer tijd voor zichzelf vrij te maken en daar ook echt van te genieten!

Ja, ik wil ook meer tijd voor mezelf

Over mij.

Ik ben Pauline de Vries en mijn missie is om moeders te helpen om ontspannen op te voeden. Ik help moeders om weer in balans te komen en met plezier en energie de kinderen te begeleiden. Dat doe ik vanuit mijn ervaring als moeder, maar ook door mijn kennis en ervaring als leerkracht en pedagoog MSc.

Alle kennis en ervaring die ik opgedaan heb zet ik in om moeders verder te helpen. Omdat veel moeders het lastig vinden om tijd voor zichzelf vrij te maken, heb ik een praktische cursus ontwikkeld, waarmee jij ook in 5 stappen eenvoudig meer me-time creëert.

Schema met positieve spiraal bij voldoende tijd voor jezelf:
me-time, rust en balans, energie, plezier en zelfvertrouwen, opvoeden in een flow, fijne sfeer in huis, genieten van je leven.

Veelgestelde vragen.

Voor wie is deze cursus geschikt?

Voor alle moeders, met kinderen van ongeveer 2 tot 14 jaar, die graag meer kwalitatieve tijd voor zichzelf willen. Dus niet alleen meer tijd voor jezelf, maar ook echt genieten en profiteren van deze me-time.

Hoeveel tijd ben ik kwijt aan deze cursus?

Je kunt de cursus in 6 weken doorlopen, maar je krijgt 12 weken toegang tot de beveiligde leeromgeving. Op die manier heb je voldoende tijd om alles er uit te halen wat er in zit. Je kunt de cursus op je eigen tijd en tempo volgen. De meeste moeders reserveren een tot twee uur per week voor de cursus.

Zorg jij ervoor dat ik meer tijd voor mezelf krijg. Hoe dan?

Nee, dat ga je zelf doen. Ik help je, stap voor stap, maar jij moet het zelf doen. Mensen die jou vertellen dat ze het voor je kunnen doen, vertellen niet de waarheid. Je zult zelf aan de slag moeten, maar je hoeft het niet alleen te doen. Ik bied je een stok achter de deur, tips, inspiratie en ondersteuning.

Wat als ik de opdrachten niet begrijp? Of het lukt niet?

Dan ben ik er, om je verder te helpen. Je mag me altijd mailen met inhoudelijke en technische vragen. Kom je er niet uit, dan maken we even een belafspraak.

Mag mijn man ook meedoen?

Jazeker. Sterker nog; ik adviseer je zelfs om, als je een partner hebt, je partner ook te laten meedoen bij een aantal opdrachten.

Moet je veel lezen tijdens de cursus?

De tips, informatie en opdrachten heb ik allemaal ingesproken. Je kunt de tekst dus lezen of luisteren, als je dat liever wilt. Je kunt de lessen dus ook luisteren, als een podcast, tijdens het koken of sporten.

Is deze cursus alleen geschikt voor traditionele gezinnen?

Nee, iedereen kan meedoen en iedereen is welkom. Of je nou getrouwd bent of alleenstaand, hetero of homo, een traditioneel gezin of samengesteld, één kind hebt of zes, het maakt niets uit. In de cursus houd ik hier zoveel mogelijk rekening mee.

Wat is de investering?

Je gaat zes tot twaalf weken aan de slag met de cursus en reserveert hiervoor ongeveer een tot twee uur per week. De financiële investering is normaal €127,00, maar je krijgt nu 30% korting en kunt 12 weken meedoen voor slechts 88,90!

Heb ik speciale software nodig?

Nee, je ontvangt direct na aanmelding je inloggegevens. Je logt daarmee online in op de besloten leeromgeving. Dit kun je doen met je telefoon, laptop, pc of tablet. Heb je technische vragen, dan kun je me altijd een mailtje sturen en dan lossen we het zo snel mogelijk samen op.

Staat jouw vraag er niet bij? Laat het me weten!

Ik heb een vraag

Inschrijven

Pauline de Vries op een omgevallen boom in het bos

Zou het niet fijn zijn als je:

 • Meer tijd voor jezelf hebt, om de dingen te doen die jij leuk vindt?
 • Meer energie krijgt?
 • Meer plezier ervaart als moeder?
 • Een rustiger sfeer in huis ervaart en er meer balans is?
 • Je meer kunt opvoeden vanuit flow en met minder strijd?

Dat kun je realiseren, met behulp van Meer tijd voor jezelf. Je krijgt tips die direct toe te passen zijn en we gaan daarna meer de diepte in, zodat je ook een plan kunt maken voor na de cursus.

Hoe ziet de cursus Meer tijd voor jezelf er precies uit?

Je kunt vandaag nog de eerste stap zetten door je aan te melden. Je kunt dan beginnen zodra je wilt. De komende periode ga jij in vijf stappen ervoor zorgen dat je nu echt meer tijd voor jezelf vrijmaakt en dat je ook echt van die tijd kunt genieten. Daardoor krijg je meer energie en plezier!

Wat krijg je?

 • 12 weken toegang tot de cursus in een beveiligde leeromgeving.
 • 5 stappen die je helpen om makkelijk meer tijd voor jezelf vrij te maken.
 • 5 filmpjes van mij met uitleg en inspiratie.
 • Alle hoofdstukken zijn ingesproken, dus je kunt lezen en luisteren. Doe wat je zelf prettig vindt!
 • Werken op je eigen tempo. Je kunt vooruit werken, maar ook pauzeren, wanneer jij dat wilt, op een dag en tijd die jou het beste uitkomt.
 • Een persoonlijk plan waarmee je verder kunt na de cursus.
 • Vragen kun je me tussendoor altijd stellen per e-mail, zowel technisch als inhoudelijk.
 • Een bonustips Meer energie voor jezelf!

De investering in deze cursus is nu niet €127,00, maar slechts 88,90 inclusief btw.

Ja, ik wil meer tijd voor mezelf

Heb je nog een vraag, of wil je even met mij overleggen? Dat kan. Stuur me een berichtje met jouw mailadres en/of telefoonnummer en ik neem contact met je op.

Naar het contactformulier

Pauline legt het goed uit, praat rustig, neemt de tijd en geeft snel antwoord. Ze is heel behulpzaam.

Pauline denkt met je mee. Kijkt naar wat jij nodig hebt en zet je aan het denken. Alles en iedereen is welkom, alles mag en kan. Geeft een heel fijn en veilig gevoel.

Ik vind het een nuttige cursus om goed inzicht te krijgen in de zaken en taken die in het dagelijks leven mijn tijd en energie kosten. Dit heeft mij echt geholpen!

Ik vind de cursus erg interessant en heb al veel geleerd over mijzelf en hoe ik beter voor mezelf kan zorgen.

Pauline is een enthousiaste, meedenkende coach. Tussendoor geeft ze veel tips en is ze ook bereid om mee te denken.

Pauline heeft duidelijk veel ervaring als het gaat om moederschap en opvoeding. Ze is heel betrokken, en oprecht geïnteresseerd in hoe het met je gaat. Met rust en duidelijkheid kan ze alles goed uitleggen. Fijn dat zo’n coach met je meeloopt.

Ik doe mee!