Pauline de Vries

Gelukt!

Je hebt je aangemeld voor de cursus Lekker leven & ontspannen opvoeden.

Gefeliciteerd, je hebt de eerste stap gezet!

Je ontvangt meteen de bevestiging en inloggegevens in je mail. Zodra je die hebt geopend, kun je al aan de slag gaan. Geen mail ontvangen? Lukt het je niet om in te loggen? Stuur even een mailtje, dan help ik je meteen verder.

“Opvoeden/ouder zijn het enige beroep in het leven waar geen opleiding voor is. Nu een mooi handvat gevonden om het voor mij en het gezin aangenamer en rustiger te laten verlopen. Nu al blij mee. Charlotte”

“Pauline heeft mij absoluut verder geholpen! Naast dat ik me begrepen voelde had ik echt het idee dat je luisterde en je kwam voor mij met zulke goede inzichten. En de oplossingen die je aandroeg waren zo simpel in te incorporeren in wat ik altijd deed met groots effect!

Ik ben je dankbaar voor je inzichten, oplossingen en frisse blik. Vaak zie je zelf niet zo snel waar je kunt verbeteren of kunt aanpassen omdat gewoontes zo ingesleten zijn. Je krijgt dan een tunnelvisie die zij snel verbreekt. Snel, simpel en mega doeltreffend!” T.

Ik wens je heel veel succes en plezier met de cursus. Heb je tijdens de cursus vragen over de informatie, of wil je jouw situatie aan mij voorleggen? Kun je wel wat extra ondersteuning gebruiken? Stuur me gerust een mailtje, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

mail Pauline