Pauline de Vries

“Af en toe wil ik even geen moeder zijn, mijn eigen gang kunnen gaan, zonder verantwoordelijkheden of nadenken over wat er de volgende dag weer moet gebeuren.”

“Wat ik moeilijk vind is soms om veel aan te staan. Vooral toen ze klein waren, ging bijna al mijn tijd en energie naar de kinderen. Als je dan zelf niet lekker in je vel zit, is dat iets wat niet een goede combinatie is.”

“Het is altijd mama zijn, geen tijd voor jezelf.”

“Op papier heb ik wel tijd voor mezelf, maar in de praktijk te weinig.”

“Het is lastig om de balans te vinden, tussen aandacht voor iedereen in het gezin en mezelf. Ik ben zelf vaak degene die het onderspit delft in tijd of me-time. Ik pak dit in kleine momenten wel tussendoor, maar het is niet om over naar huis te schrijven. Het gekke is dat je je al snel schuldig voelt als je er even niet bent.”

Herken je een of meer van de uitspraken hierboven? Ze zijn gedaan door verschillende vrouwen die ik vroeg naar hun ervaringen als moeder. Je bent dus niet de enige.

Zou het niet fijn zijn als je:

 • meer tijd zou hebben voor jezelf
 • dingen kunt doen waar jij echt blij van wordt
 • meer plezier hebt
 • een vrolijker moeder kunt zijn
 • meer energie hebt om leuke dingen te doen


Dat bied ik je in de cursus

Meer tijd voor jezelf

De komende vijf weken gaan we samen aan de slag om meer tijd voor jezelf vrij te maken.

We kijken eerst waar je nu staat en waar je op dit moment je tijd aan besteed. Daarna maken we een plan om echt meer tijd voor jezelf vrij te maken.

In de derde week komen we in actie, we gaan oefenen, uitproberen en experimenteren. Zo ontdek je welke methode het beste bij jou past. In de vierde week ligt de focus op waar jij van houdt, waar je blij van wordt en energie van krijgt.

In de laatste week geef ik je nog wat extra tips en inspiratie. En zo ervaar jij in 5 weken hoe je zelf makkelijk meer tijd voor jezelf vrij kunt maken en daar ook echt van kunt genieten.

Meer tijd voor jezelf.

99,-

Wat krijg je?

 • 5 weken toegang tot de cursus in de beveiligde leeromgeving
 • 5 hoofdstukken met oefeningen, tips en inspiratie die je helpen om meer me-time te creëren. Deze hoofdstukken zijn ook allemaal ingesproken, dus je kunt kiezen tussen lezen of luisteren.
 • 5 filmpjes van mij met uitleg en inspiratie
 • Werkbladen die je verder helpen om meer inzicht te krijgen.
 • Werken op je eigen tempo. Je kunt vooruit werken, maar ook pauzeren. Je kunt ermee aan de slag wanneer jij dat wilt, op een dag en tijd die jou het beste uitkomt.
 • Een persoonlijk plan waarmee je verder kunt na de cursus.


FAQ

– Hoeveel tijd ben ik kwijt aan deze cursus?

Je krijgt 5 weken toegang tot de beveiligde leeromgeving. Ik adviseer om elke week een hoofdstuk door te nemen. Dit kost je ongeveer één tot twee uur per week.

– Zorg jij ervoor dat ik meer tijd en energie krijg? Hoe dan?

Nee, dat ga je zelf doen. Ik help je, stap voor stap, maar jij moet het zelf doen. Mensen die jou vertellen dat ze het voor je kunnen doen, vertellen niet de waarheid. Je zult zelf aan de slag moeten, maar je hoeft het niet alleen te doen. Ik bied je een stok achter de deur, tips, inspiratie en ondersteuning.

– Wat als ik de opdrachten niet begrijp? Of het lukt niet?

Dan ben ik er, om je verder te helpen. Je mag me altijd mailen met vragen en als het nodig is.

– Mag mijn man ook meedoen?

Jazeker.

– Wanneer begint de cursus?

Zodra je betaald hebt, ontvang je jouw inlognaam en wachtwoord en kun je direct aan de slag.

Staat jouw vraag er niet bij? Laat het me weten!