Pauline de Vries

Soms voel ik me verdrietig, eenzaam of machteloos en ik weet niet eens precies waarom.

Ik hoor de deur alweer knallen, mijn kind is woest, omdat het niet gaat zoals hij wil.

Ik weet gewoon niet hoe ik de cirkel kan doorbreken, we zitten vast in een patroon.

Soms ben ik teleurgesteld in mezelf. Ik vraag me af of ik eigenlijk wel een goede opvoeder ben.

Na zo’n dag ben ik er ineens helemaal klaar mee, dan knapt er gewoon iets.

Mijn man en mijn zoon botsen steeds.

Zijn een of meer van bovenstaande uitspraken herkenbaar voor jou? Weet je soms ook niet meer hoe je het beste om kan gaan met je eigen boosheid, verdriet, teleurstelling of angst? Of loop je aan tegen heftige emoties van je kind? Kun je hier wel wat hulp bij gebruiken?

Dan zit je hier op de goede plek!

Speciaal voor ouders met kinderen vanaf 4 jaar heb ik een korte cursus ontwikkeld over grip krijgen op emoties.

Ja, ik wil Grip op emoties!

Met deze cursus ga je in een maand:

– meer grip krijgen op je eigen emoties

– inzicht krijgen in het hoe en waarom van de emoties van je kind

– ontdekken hoe je jouw kind beter kunt begeleiden bij zijn of haar heftige emoties

– oefenen met concrete tips en opdrachten

– een negatieve spiraal leren doorbreken

– meer rust in huis ervaren

Wat krijg je?

– 7 hoofdstukken die ik je toestuur per e-mail

– 7 opdrachten die jou verder helpen om echt aan de slag te gaan met het omgaan met emoties

– lezen en opdrachten maken op je eigen tempo en op een moment dat het jou het beste uitkomt

– veel praktische tips en voorbeelden uit de praktijk

Waar gaat de cursus precies over?

– boosheid

– verdriet

– teleurstelling

– angst

– zelfvertrouwen

– persoonlijke groei

– primaire en secundaire emoties

– inzicht in emoties van jezelf en van je kind

– omgaan met je eigen emoties

– omgaan met de emoties van je kind

– doorbreken van een negatieve spiraal

Hoe lang duurt de cursus?

– De cursus duurt een maand en je kunt vandaag al beginnen!

– Je krijgt twee keer per week een hoofdstuk toegestuurd, dus over 4 weken heb je de cursus compleet. Je kunt er daarna zo lang over doen als je wilt, je kunt beginnen zodra jij er klaar voor bent. Je mag de cursus zo vaak herhalen als je wilt.

– Je kunt de tekst bestuderen en de opdrachten maken op een moment en tempo dat voor jou prettig is. De hele cursus duurt ongeveer 14 uur, dus als je hem in een maand af wilt ronden is dat ongeveer 3 uur per week.

Wil jij ook meer grip op de emoties in je gezin? Meer rust in huis?  Meld je dan nu aan. Je krijgt het eerste hoofdstuk direct na betaling toegestuurd. Heb je nog vragen? Stuur dan een mailtje naar info@paulinedevries.com

De investering voor deze cursus bedraagt €39,- inclusief btw (€30,81 exclusief btw) en je kunt betalen met Ideal.

Ja, ik wil Grip op emoties!