Pauline de Vries

Spring! Creëer makkelijk meer tijd voor jezelf.

Ben jij moeder en heb je vaak een vol hoofd? Het gevoel dat je te weinig toekomt aan jezelf? Voel je je soms overvraagd en zou je graag wat meer willen ontspannen?

Juist als je een kind hebt met een diagnose, zoals ADHD, ADD, autisme, hoogbegaafdheid, PTSS of HSP, kan het een extra uitdaging zijn om tijd voor jezelf te creëren en weer op te laden.

In dit digitale tijdschrift lees je tips die je direct toe kunt passen, inspirerende verhalen en ervaringen van andere moeders. Door de tips toe te passen, kun je vandaag nog een momentje voor jezelf vrijmaken.

Tijd voor jezelf vrijmaken is ontzettend belangrijk. Door “me-time” te creëren, kun je op tijd opladen en dat maakt je weer een betere moeder. Het zorgt er ook voor dat je meer energie krijgt om de dingen te doen die belangrijk zijn voor jou. In het magazine leg ik je precies uit hoe dat werkt en welke stappen jij kunt zetten.

Vul hieronder je naam en mailadres in, dan ontvang je het magazine “Spring!” vandaag nog gratis in je mailbox. Daarna krijg je af en toe een mail van mij, waarin ik je nog meer tips en inspiratie geef. Voor deze inspiratiemails kun je je eenvoudig weer uitschrijven.

Let op: mails kunnen in je spambox verdwijnen, houd deze dus ook goed in de gaten.

Veel plezier met “Spring! Het tijdschrift voor moeders, die makkelijk meer tijd voor zichzelf willen creëren!”

Als moeder loop ik regelmatig in de valkuil dat ik geen tijd neem om te doen wat voor mij belangrijk is. Toen ik het boekje van Pauline de Vries voorbij zag komen, heb ik het meteen aangevraagd. Ik hoopte stiekem dat het geen dik boekwerk zou zijn, want ik heb al weinig tijd. Maar toen ik het e-book begon te lezen kon ik niet meer stoppen. De tips die je krijgt aangeboden staan kort, duidelijk & herkenbaar omschreven. Het lezen van het e-book kostte mij nauwelijks tijd. En de tips zijn zo eenvoudig dat je ze meteen kunt toepassen. Ik dacht soms letterlijk “Dat ik daar zelf niet eerder aan heb gedacht!”

De door Pauline in het e-book aangeboden oplossing voor boodschappen doen, heb ik meteen toegepast in mijn leven. En voilà de eerste me-time die ik zo hard nodig heb, werd snel en makkelijk gecreëerd! Ik raad dit e-book aan voor iedere moeder die denkt dat ze geen tijd heeft om een e-book te lezen!

Ik laat mezelf lekker ingeschreven staan op je inspiratiemails.

Groetjes, Lydia.

Ik vind het e-book echt een handig naslagwerk met tips voor als ik het zelf ook even niet meer weet. Sommige dingen pas ik al toe, bijvoorbeeld dat speelafspraakjes na schooltijd niet altijd maar bij ons thuis plaats vinden. Ik kan het echt elke ouder aanraden dit e-book te downloaden, omdat de tips laagdrempelig zijn en makkelijk/snel toepasbaar.

Groet, Erica.

Na het lezen van het e-book heb ik de tips ter harte genomen en neem ik meer tijd voor mezelf.

Ik ga ook eerder naar bed in de avonden om te zorgen dat ik uitgeruster ben en me fitter voel, wat een fijne uitwerking heeft op de kinderen. Ook geef ik eerder mijn grens aan nu, nee is nee.

Bouke.